Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
oktober 2018
M T O T F L S
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Dålig Update!

Ja nu har det varit dåligt med update från mej igen på ett tag.. Har inte riktigt haft tiden & blogga, även om ja har möjlighet via mobilen så blir det inte riktigt samma sak som & sitta i lugn & ro framför datorn & bara skriva på liksom.. Ni som vet hur jag menar förstår mej förmodligen bättre än andra 😉

Mitt mående har varit VÄLDIGT upp & ner men inte pga ångest eller sådär utan pga att JAG väntar vårt TREDJE barn, i början av Augusti är det dax för 3an att komma ut till världen..                                                                                                                   Kan lova att jag är lycklig som mått så bra mina tidigare graviditeter, haft fint tjockt hår, ingen acne utan bara mått kanon bra helt enkelt..

För det gör jag inte denna gången, mått illa sen v.5-6 typ & fortfarande kan ja känna av det fast jag nu är i v. 17+3, kan lova er att det är jätte jobbigt att inte veta från dag till dag hur man mår, så man planerar inget gärna i förväg om det inte är läkarbesök & dylikt 🙂

Om ca. 12 dagar kan vi ha turen att få se vem som gömmer sej där inne i magen, jag gissar på en pojk denna gången just pga mitt mående men man vet aldrig.. Oavsett är det välkommet vad det än blir.. Blir de en flicka igen så gråter inte jag över det med tanke på kläder & sånt efter våra andra flickor, så de ser jag bara som en fördel isf.. Dock sålde vi ju av ALLA saker utom spjälsängen så man måste verkligen börja om från the beginning 😀 

Så tokigt de kan bli 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *