Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
oktober 2018
M T O T F L S
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Skumma kommentarer 

Förmodligen är det säkert spam skit men nu är allt borttaget & blockat.. Var iaf osammanhängande & stämde inte ens in med mina inlägg.. 

Varit & tagit massa nya prover då tröttheten blivit större nu igen så igår fick ja börja med järn tillskott då mina järndepåer behöver fyllas på lite grann.. Hoppas jag tål dom för magen bara & jag skulle börja med 1 tablett varannan dag till o börja med, hoppas de räcker & att jag blir piggare 😉 

Känns skönt att man varit utan snus i över 5 veckor, tjoho va ja är bäst & inte ett enda sug har ja haft heller 🙂             Så nu hoppas ja att ja inte börjar med det igen, sist häll ja uppe i 2 år innan ja trilla tillbaka.. Kaffe har ja haft svårt & dricka sen jag åt antibiotika då jag fick såna sura uppstötningar & ont i magen så nu jag kanske dricker en kopp i veckan max  🙂  jag som varit en redig kaffe kärring & drack flera koppar om dagen till & inte dricka nån typ, känner inget behov alls 😉 

Snart börjar skola/dagis igen & även om det är skönt & ha sina barn hemma så ska det bli skönt med rutiner igen..         Sen ska även jag börja med något dom på AF tycker Radix/Work For You men jag själv vill gå på Personal Support men det tyckte inte min handläggare var något för mej pga att jag varit hemma så mkt & vabbat, men ja tycker inte att jag ska drabbas pga detta. Man kan inte rå för att ens barn blir sjuka o i mitt fall i reumatism. Men dom förstår inte att jag prioriterar mina barn före allt annat! 

Jaja det blir nog väl nån gång, ett år vi har något & se fram emot iaf 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *