Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
augusti 2018
M T O T F L S
« Feb    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Time Has Running!

Ja men precis så är det, tiden har bara sprungit förbi så nån tid för & blogga har inte riktigt funnits, sen låg hela min sida nere under ca 1 vecka då mitt webhotell missat att ja betalat min årsavgift så jag fick maila & krångla lite innan allt blev som vanligt igen..

Allt har iaf gått bra med Vilma & hennes medicinering sen sist jag skrev, kortisonet gjorde en bra verkan under de 18 dagar hon hade den kuren, cellgiftet har vi inte märkt så mkt utav än då det kan ta upp till 3 månader innan den visar om det hjälpt.. Men som vi ser & märker på V så kom ju värken tillbaka mer igen efter kortison behandlingen men hon är inte lika svullen i sitt knä iaf, dock ser fingret likadant ut som innan så där händer det ju inte så mkt & hon är ju varm i sina leder som hon har ont i, men hon är en stark tjej som jag tror biter ihop mkt för & inte visa att hon har så ont.. Men det är ju fortfarande så att hon behöver bäras här hemma från säng till toan men inte lika mkt som tidigare iaf.. Men man gör ju så mkt extra saker för & med henne som man kanske inte behöver med en fullt frisk 3åring om ni förstår vad jag menar?! Men jag motiverar henne dagligen till att försöka tex. ta på sej strumpor & byxor själv, men de dagar hon har mer ont så orkar hon inte då hon har lite jobbigt med balansen & sådär.. Men jag har iaf nu ansökt om vårdbidrag då det blir en del resor bla. samt att vi fått höja värmen pga att hon mår bättre då, samt att hon ofta får bada för & mjuka upp sina ömmande leder, jag tror ju inte att det kommer gå igenom men söka måste man iaf.. Men dom är verkligen stenhårda med sånt här F-Kassan så får vi detta blir jag väldigt överraskad då ja sett & hört så många föräldrar som kämpar som bara den för att det ska gå igenom..

V har tyvärr  hunnit med både urinvägs & halsinfektion sen sist samt att båda barnen hade löss + att jag själv haft början till lunginflammation så det har varit både antibiotika för både mej & V, men jag är nöjd så länge vi kan slippa MAGSJUKORNA som härjar runt omkring oss, förkyld & så kan ja köpa men de andra kvittar mej för det tar oftast oss allihop så kan vi undvika så gör vi gärna de & jag är jätte noga med att barnen ska tvätta händerna ordentligt direkt dom kommer hem från dagis/skola & framförallt när vi varit & handlat m.m för har man en god handhygien så kan man ha tur & klara sej.. Men får man in de hemma så brukar de slå ut oss alla & jag vet att skolplikt gäller för E´s del men tänk er själva om du själv samt minstingen åker på magsjukan inte f-n sätter ni er i bilen & åker till skolan med nästa barn?! Jag gör iaf inte men tyvärr tänker inte alla på att dom bär smittan vidare innan den bryter ut, så isf får man ju vara benhård på & byta kläder & handhygien med tvål & vatten först sen sprita om man vill det…

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *