Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
september 2019
M T O T F L S
« maj    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Förlängning!

Min arbetsprövning skulle egentligen gått ut idag, men fick förlängt i 3 veckor till men bara om jag hade ett mål att öka mina timmar & självklart gör jag väl det, känns inte som nån större idé & påbörja ny arbetsplast för bara 3 veckor liksom..

Då jag har föräldradagar kvar med Ellie så kommer jag ta ut dessa i sommar, meningen var ju att jag skulle ta ut ifjol sommar men då blev jag ju sjukskriven istället så jag var ju hemma ändå.. Så nu hoppas vi på en fin sommar så vi kan njuta till max hela sommaren.. Har inga direkta semesterplaner så vi tar dagarna som dom kommer helt enkelt..

Idag har jag & Vilma varit lediga, passade på att åka & handla direkt när vi kört Ellie till skolan, så vi hade de klart liksom.. Sen tog vi en promenad i regnet med Alize, inte de bästa vädret idag men ut & gå måste man oavsett när man har hund vilket jag tycker är jätte bra så man kommer ut & rör på sej dagligen..

Beställde mej ett Sony Smartband 2 förra veckan & detta är ju helt kanon, utmanar mej själv via Lifelog appen med olika steg utmaningar 🙂 Funkar jätte bra tycker jag så får vi se om jag blir helt nöjd eller om jag kommer köpa annat frampå, men än sålänge helnöjd..

Hoppas vädret blir lite bättre under helgen så man kan vara ute & greja i trädgården sen vill jag köpa blommor & plantera en när vädret vände & blev kyligare kände ja att nej ja väntar lite till med det.. Måste iaf snart ta & plocka in lite rabarber som jag kan frysa ner så vi har & kan baka  nått gott av, även gräslöken får ja nog ta & klippa & frysa in.. Den har växt ett aning redan 😀

Näe det är väl bäst jag tar tag i tvätten så den kommer undan, har egentligen massor & göra men just idag har jag ingen lust med massa måsten, bara vara med familjen är mycket roligare 😀 Lite pyssel med barnen får det nog bli snart, men först en tur ut & hämta paket te göbben & även skicka tillbaka sandalerna som ja beställt till Vilma som var alldels för stora 🙂

Ha en underbar kväll alla.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *