Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
september 2019
M T O T F L S
« maj    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

VAB

Ja det har blivit en hel del VAB dessa månader som gått, men å andra sidan barn är barn, dom kramas/pussas lånar varandras muggar m.m så att förkylningar går runt runt är inte konstigt.. V fyller 3 år till sommaren så hon har liksom inte hunnit bygga upp sitt immunförsvar helt ännu, man är liksom jätte glad när de gått 2-3 veckor utan att hon behövt vara hemma.. Har rådfrågat bvc men även varit till läkaren med henne några då hon haft hosta & varit snuvig en längre tid, men allt låter fint & hon har ju ingen feber & är ju pigg & aktiv precis som vanligt.. Men jag har iaf varit & kollat upp detta nu denna veckan & sålänge hon inte har feber eller att allmäntillståndet försämras så är de nog helt enkelt så att detta har sin gång & tar tid innan de försvinner, men skulle de inte göra de ja då få vi ju söka för det igen helt enkelt..

Sen att jag & V varit dom som varit mest sjuka i familjen ja de är ju inte så konstigt som många tycker, ni har väl inget konstigt i huset? barnen mår väl bra i sej själva?  Ja frågorna blir väldigt många & man tröttnar tillslut på att ens orka svara på dom..

När man inte mår helt bra så har man ett immunförsvar som blir försämrat vilket gör att man har mycket lättare att dra på sej infektioner, feber m.m.                                                                                                                                                                                                                                          Vilma som inte är så gammal än har ju inte hunnit bygga upp sitt immunförsvar som jag skrev tidigare så de är inte så konstigt, barn smittar varann & ”dagisbaciller” ja de kommer man aldrig ifrån.. Så när jag ser tillbaka på åren som varit & de ggr jag varit mycke förkyld m.m. ja då kanske det oxå är så att jag inte mått så himla bra i mej själv, det är det aldrig någon som tänkt på, inget man kanske skyltar med direkt..

Sen en sak till som många kanske inte vet, jag är född förtidigt dvs. prematurbarn & jag har ALLTID haft lätt för & bli sjuk. Förkylningar & hals & öron problem har ja haft hela min uppväxt.. Alla människor är inte lika så är det, en del är födda med bra immunförsvar & andra inte.. Så allt måste inte vara så himla konstigt jämt!!

Ellie som nu snart  är 6½ år är ju väldigt sällan sjuk.. Magsjuka har hon ju lyckats få några ggr i år men de är ju nått som är väldigt smittsamt som man inte kan hjälpa om man lyckas få, visst sen finns de dom som aldrig får de eller aldrig har haft de men de är inget som har med ens mående i övrigt att göra anser iaf jag.. Hon var oxå mycket förkyld när hon var liten innan hon hann bygga upp sitt immunförsvar..

Kände att jag var tvungen att skriva av mej om detta en gång för alla!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *