Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
september 2019
M T O T F L S
« maj    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Härligt Väder!

I skrivande stund sitter jag nu på vår inglasade veranda med en kopp kaffe medans barnen leker ute på gården, vilket väder vi har.. Äntligen lite vår & värme känner jag, detta har jag längtat efter länge nu & man blir så mycke piggare bara vädret är bättre.. Idag har jag varit till AF med papper då jag ska fortsätta min arbetsprövning några veckor till innan vi vet hur vi ska gå vidare sen.. Att öka från 9-15 tim har inte känts som något större problem så jag hoppas att det fortsätter att kännas bra om jag ökar nån mer timme.. Jag får ju lägga upp mina veckor lite som jag själv vill bara jag gör mina timmar som är planlagda.. Så är det så att jag en dag har läkarbesök & sånt som är viktigt inbokat så kan jag göra fler timmar en annan dag & så har ja väl försökt göra lite denna veckan med tanke på att det är helgdag imorn & klämdag på fredag för barnen.. Sen försöker jag såklart ha V på dagis sina 15 timmar utan att de överstiger de timmarna & de har funkat bra hittills..

E har ju fritids som hon kan vara på några timmar om det behövs men denna veckan har vi inte behövt & ha nått fritids då jag börjat senare & slutat när hon slutar i skolan.. För & slippa gå fram & tillbaka när jag ändå är precis bredvid skolan 🙂

Idag har jag iaf klippt gräset & grejat massor ute i de sköna vädret men även suttit & njutit i solen en stund, har nyss gjort ordning grillen så vi kan grilla ikväll, ska bli sååå gött 🙂 Ska nu plocka ordning lite här inne på verandan så de ser lite städat ut 😉

Hoppas ni får en fin kväll & att ni haft möjlighet att vara ute i solen idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *