Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
september 2019
M T O T F L S
« maj    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ny vecka & nya tag!

Nu kan jag väl äntligen säga att jag & sambon klarade oss undan magsjukan för denna omgången oxå, idag är de stängningsdag på Skola/Dagis så barnen är lediga & även jag.. Har varit iväg till VC idag då jag var & tog lite nya prover inför dagens besök.. Mina sköldkörtelprover ser bra ut tyckte läkaren & tyckte väl inte att jag skulle behöva börja med Levaxin igen om inte det är så att jag känner själv att det dalar iväg.. Säkert skrivit det tidigare men jag har ju varit utan Levaxin sen Januari då min dåvarande läkare nästan var lika säker som jag på att mina värden varit svajiga pga Sömnbrist/Stress/Utmattning/Ångest därav beslutet att avsluta behandlingen med just Levaxinet. Kanske att jag annars skulle börja med låg dos igen men eftersom mina värden legat på samma resultat senaste proverna så ansåg inte min nya läkare att jag skulle behöva börja igen just nu iaf.. Men hon tog ytterligare prover för & kolla så jag inte har brist på något annat i kroppen eller vad nu min trötthet kommer ifrån.. Annars tyckte att jag kanske skulle behöva ha en ny låg dos av antidepressiva igen men de var lite om jag kände att de behövdes för min egen del.. & jag känner att jag helst vill undvika & gå igenom 2 veckor helvete igen..

Så jag får helt enkelt lära mej att handskas med stress/ångest & lära mej att ta hand om mej själv bättre, lyssna på kroppen när den säger ifrån & framförallt lära mej att vila när jag känner att jag behöver det..

Imorn är det dax för kurs igen i marknadsföring, spännande & jag missade ju tyvärr förra veckans kurs pga magsjukan men den skulle jag få gå igen nästa tillfälle som troligen blir till hösten..

Dax att ta tag i hemmet lite & städa & packa ordning väskorna inför morgondagen  🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *