Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
september 2019
M T O T F L S
« maj    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Nästa fall….

Jag som trodde att sjukan nu var över & tänkte idag skicka E till skolan nu när det ändå har gått 4 dagar sen V blev sjuk & 48tim sen hon inte haft fler symtom så blev de natt till idag dax för E att få denna sjukan + att även V vaknade & spydde igen hon med.. Blev lite kaos kan jag säga så i ren panik fick ja skrika till sambon att nu fan får du komma upp & hjälpa mej.. Yrvaken som han var så förstod han ju riktigt vad han skulle göra, inte gött & vakna på de sättet liksom.. Men inte lätt för mej att springa & vara på 2 ställen samtidigt men jag hann iaf få E till toan & sätta en hink på en pall hos henne & sen in till V för & ta hand om henne för & sen gå tillbaka till E & hjälpa henne..

E har tyvärr fått den värre varianten än va V haft, stackars mammas tjej.. Varit en tuff natt/morgon för henne då det kommit från båda hållen samtidigt 🙁 Så hon har sovit hela dagen i stort sett & knappt fått i sej något då hon ej fått behålla det..

V har iaf inte spytt något mer sen i natt så hon har varit piggelin som vanligt så nån vila för mej har det inte blivit alls idag.. Tack & lov att jag har mina föräldrar & bror i närheten som kunnat hjälpa mej med handling & promenader med vovven.. För sambon jobbar denna veckan på stoppet på bruket & de har blivit ganska sena dagar för honom, så när han kommit hem har han typ ätit, duschat & lagt sej direkt..                  Än har ingen av oss fått detta iaf & jag hoppas verkligen vi slipper men risken känns ju minimal när E fick de efter så många dagar.. Hörde även att de var väldigt många fall på V´s dagis nu.. Hoppas nu verkligen att ALLA håller sej till 48tims regeln & att dom håller syskonen hemma oxå som personalen gått ut med info om så det blir ett avslut på detta eländet.

Nu är denna Mamman enormt sleten som har varit vaken sen igår morse kl halv 7 & knappt hunnit stänga ögonen innan de blivit nästa tur till toan med E, så nu hoppas jag på en lugn kommande natt med sömn & att nu denna sjukan vänder & går åt rätt håll..

Tack för mej Zzzzz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *