Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
juli 2019
M T O T F L S
« maj    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

48tims regeln!!!!

Tänk om ALLA kunde denna regeln så slipper denna sjukan gå laget runt ytterligare, sent igår kväll åkte V på denna sjuka IGEN, jag som varit så noga med tvätta händerna & allt detta & tom haft henne hemma när denna sjukan gått på dagiset, förra veckan fick jag sms om att det var många fall så eftersom jag själv var hemma pga magkatarren så fick hon vara hemma hos mej istället för & gå iväg & kanske bli smittad.. Man tror ju att när helgen gått & många barn varit hemma för sjukan att de kanske är över men tyvärr skickar ju många föräldrar sina barn alldeles för tidigt tillbaka till Skola/Dagis.. Så nu har vi denna sjukan i huset IGEN, så ridningen för mej & E denna helgen blir avbokat för inte åker vi dit & riskerar att vi smittar ner andra.. Dessutom jobbar sambon hela helgen så jag hoppas innerligt att han slipper få detta.. V är iaf konstigt nog ganska pigg ändå & försöker iaf äta även om hon tyvärr inte får behålla något..

Hatar denna ovissheten om att inte veta om man ska få denna skiten eller inte, hörde från flera andra att det verkar vara den där utdragna sjukan som tar ca 4 dagar innan nästa fall får det, jippi eller inte..

Så återigen hoppas jag att inte mina läsare behövt & få denna sjukan, annars får ni krya på er..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *