Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
november 2018
M T O T F L S
« Maj    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Starta Eget Kurs!

Som vanligt har det gått ett tag sen jag bloggade senast, man glömmer liksom bort bloggen ibland, men nu ska jag försöka ta tag i detta igen för bloggen är en del av mitt liv & jag mår verkligen så mkt bättre när jag får skriva av mej lite 😀

Idag var jag & 2 av mina vänner på första kursdagen av 4, verkligen intressant & få gå denna kursen så man har lite mer ”kött på benen” tills den dagen man verkligen har bestämt sej att nu kör vi liksom..                                                                                                                                               Var en väldigt lärorik & trevlig kväll idag med Rådgivning m.m från Almi..                                                                                                                       Kursen är kostnadsfri & kommunen samarbetar med Communicare som då erbjuder denna kurs..

Annars idag har man varit på arbetsprövningen förra veckan var jag tyvärr hemma sjuk 🙁 jäkla bråkiga mage, blir så trött på detta men minsta lilla stress så blir den kaos direkt 🙁

Men nu hoppas jag att vi får vara friska & krya ett tag, trött på alla sjukor vi haft..

Dax & plocka ordning för morgondagens ”jobb” Skola/Dagis så Gonatt på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *