Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
oktober 2019
M T O T F L S
« maj    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Akut besök på VC

Efter att jag under några dagar haft yrsel o hjärtklappning så gick de idag inte längre än att jag fick åka på ett akut besök till VC..
Var så yr här hemma så jag trodde att jag skulle ramla omkull.
Det togs ekg o blodtryck, syresättning o puls men allt såg normalt ut..
Fick en jätte bra dansk läkare som utan att ha hunnit läst min journal o bara hade mitt ekg o mina symtomer som jag talade om att gå efter, ansåg att jag har problem med ångest o oro..
Talade om att jag tidigare i år ätit antidepressiva o att jag fått Theralen droppar utskrivet som jag testat förra veckan o hur jag mått efteråt osv.
Hon blev nästan lite sur på att tidigare läkare skrivit ut antidepressiva till mej.. O frågade flera ggr om jag fått Atarax utskrivet någon gång, vilket jag aldrig fått.. O de förstod hon inte heller varför jag aldrig fått eftersom jag haft dessa symtomer ett tag från o till..
Så nu har jag tagit en sån här tablett för o kunna slappna av o förhoppningsvis somna lättare. Än är jag dock inte trött men jag känner att oron jag haft i kroppen har lättat lite iaf..
Så jag hoppas att dessa kan hjälpa mej lite i vardagen iaf, då dessa inte är några piller man blir beroende utav utan man tar dom vid behov o när det blir sådär rörigt o mycke runt en..
Men ska testa att ta dom på kvällarna några dagar iaf o se om jag tycker att dom hjälper mej lite..

Idag har vi annars haft en kaos dag där jag somna om i morse o vakna när pappa kom med Gina strax innan halv 9..
Insåg att jag är alldeles för seg o trött för att stressa iväg till skolan med Ellie, o Vilma sov som en stock så vi la oss igen o jag somna som en stock o vaknade runt 11 tiden. Panik igen, sovit bort hela dagen kändes det som.. Tröttheten har varit grym idag o trots bra frukost så har jag varit yr o mått konstigt hela dagen. Middan fick ja peta i mej just för o få i mej mat, var alldeles för yr för o orka äta 🙁

Inte bra alls detta o som sagt det blev inte bättre heller.
Min bror var här så jag var inte ensam hemma heller,  ändå blev de såhär jobbigt..
Ringde mamma på jobbet så när hon slutat kom hon o hämta upp oss o följde med till VC.. Vilma fick va med mormor medans jag var på undersökning..
Sen passade även sköterskan (som gjorde ekgt på mej), på att kolla Vilmas öron eftersom hon haft många öroninflammationer i år.. Men vi får återkomma i januari då de inte gått tillräckligt lång tid efter att Vilma avslutat sin penicillin kur.. Så testet visade inte helt ok just pga det..

Dax o krypa ner i sängen o se om man får sova något..

Tack Mamma O Broder för hjälpen idag o för att ni finns o ställer upp när jag inte mår tipp topp.

Buzaan

En kommentar till Akut besök på VC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *