Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
oktober 2019
M T O T F L S
« maj    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Börjar likna nått :)

Nu börjar sidan äntligen likna något, lite små fix kvar med text osv men snart är jag nog nöjd om man nu kan bli det 😉

Oavsett om jag är förkyld & jävligt snuvig så känns allt iaf positivt med dagen.

Klarade att få försäljning så hela mitt startpaket blev betalt på första Startvisningen som man hade här hemma, sååå nöjd med mej själv, samt att jag då även kunde köpa ett bonuspaket. Känns verkligen super duper bra.. Så nu behöver jag få in nån/några bokningar här i Oktober så jag kommer igång & fixar jag så att jag får bokningar samt beställningar för en viss summa ja då får jag ytterligare en bonus 🙂

Längtar så efter att få komma igång med allt & få se mina produkter & lära mej lite om alltsammans.. Sen vore det ju väldigt skoj om även jag kunde få rekrytera nån oxå men det är inte så noga just nu men vill någon veta mer om just Partylite & hur man kan börja med det är det bara att hojta till jag hjälper gärna till 🙂

Dax att se vad man kan göra för kvällsmat, tom på idéer just nu för denna veckan har det typ bara blivit smörgås & det är jag väldigt trött på :/

Blir iaf & kika på tvn sen med lilla hjärtat, hoppas hon piggnar till snart så hon blir som vanligt & får sin aptit tillbaka, inte roligt när dom inte är sej själva.

Ha det gött kära läsare & hoppas ni inte tycker att bloggen är lika trist längre 🙂

4 kommentarer till Börjar likna nått :)

 • Himmelohelvete skriver:

  Va fint du gjort här inne!!! Hoppas allt är bra med dig

  kramar och trevlig helg=)

 • Susanna skriver:

  OJOJ, här hade det minsann hänt grejer sen man var hit sist eller är det bara ett bevis på att jag varit för dålig på att hälsa på….hm, det låter vi vara osagt eller hur 😉
  Hoppas allt är bra! Glancen skruttar på men tyvärr så kan vi inte släppa ihop Vicke och han ngn gång som var vår planering för Vicke är inte så förtjust i honom…det förståss, Vicke är ju inte förtjust i någon för den delen.
  Kimmi tröttnade ganska fort på hästeriet så nu har en kompis till mig hand om honom, fast han är SJÄLVKLART hemma på gården. Nu går han med en tvååring i hagen brevid Vicke så när Vicke är på dåligt humör så kan Glancis bara backa undan.
  Nä, nu ska jag ut på långtur snart. Är ju start på Romme till torsdagen i V4-3 men känns väj inte sådär jättekul då det kommer att bli stenhårt. Gjorde en missbedömning då jag inte anmälde till Solvalla istället i tron att det skulle bli tufft där men ack vad jag bedrog mig.
  Har inte riktigt varit min säsong…OTUR. Har ju försökt köra upp för mc-kortet 3 ggr och känner att nu är det kört och sen var vi ju på trav i Gävle och det gick käpprätt till skogs så dom 32 milen hem blev LÅNGA.
  Men det måste ju vända någon gång och KANSKE ÄR DET DAGS NU ATT VISA UPP EN SKRÄLLPLACERING på en näst sist rankad Viktorius.
  HA DET BÄST! /Susanna

  • Buzaan81 skriver:

   Ja jag har fått tummen ur o fixat till sidan lite, lite små fix kvar bara 🙂 man blir ju aldrig helt nöjd hehe..
   Jo i den åldern Kimmi är så vet man inte alltid vad man vill o vad som är roligast men ja tror nog att intresset för hästar kommer tillbaka 🙂 är ju kul att någon hjälper er iaf o att ni trivs med honom även om inte Vicke o han går så bra ihop 🙂
   Då ska ja spela VP på Vicke o hoppas på att han vinner 🙂
   Har aldrig haft tur i spelandet på trav men vann iaf 30kr i lördags 🙂 spelade DD o hade rätt i första men i andra missade ja ju o ta den hästen som dom trodde skulle vinna såklart 🙂

   Hoppas allt är bra med er annars här har vi fått en envis förkylning som ja hoppas lägger sej snart.

   Ha de gött o lycka till i Romme på torsdag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *