Follow
Besökare
Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:
Månads Arkiv
oktober 2019
M T O T F L S
« maj    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kvinnoskit :/

Jahapp då vare dax för denna skiten då, trodde inte att det skulle gå så snabbt, tog sista tabletten av Cerazette i torsdags & kände redan igår att denna hemska mensvärken var på intågande + att mitt humör har svängt hela helgen :/  Idag vare dax & f-n va ont jag har, inte haft detta på ”riktigt” sen ja många många år tillbaka.. Känner mej som en svullen ballong *blä*Men kanske bra för kroppen att vila lite från dessa piller oxå, kommer ju märka själv om inte annat om mina problem med acne försvinner & vikt problemen.. Väger iofs mindre nu än ja gjorde innan ja blev med Ellie men de är iaf 8kg för mycke än men de tar jag tag i när ja känner mej redo.. Har ju Alize nu oxå så promenader är ju mer ett måste nu än det var innan 😉

Igår var man på kurs på fm (8-12) HygienKörkort kurs.. Väldigt intressant faktiskt & man kommer ju nu va ännu mer noga med & tex skölja grönsaker osv.. & ha rätt temperatur på maten här hemma så ja ska köpa in en ny stek termometer 🙂

Idag har vädret varit wonderful men man har ju jobbat så man har inte kunnat njuta så mycke av vädret tyvärr, hade jäkla oflyt på jobbet idag då de kom några gubbar som skulle fixa lite i köket på jobbet som jag påpekat för my boss.. Dom kom tyvärr inte någon bra tid så detta med att diska gick inte idag, då dom tagit loss bänken vid diskmaskinen osv.. Sen drog dom på lunch & sa att nu kan du diska lite för vi har ställt i ordning bänken provisoriskt, Jo men visst, koppla gärna in vattnet & diskmedlet oxå då 😛 Ja behöver ja säga att jag blev gött irriterad?? Så ja fick skölja all disk för hand & ställa de på vagnar så får ja gå dit TIDIGT imorn bitti & diska allt då ist.. Behöver ju inte till de andra stället imorn då ja eg. skulle på kurs på fm, men fick ringa & ändra till den sena tiden ist för & hinna detta med disken ist… *suck* Men men ja får ju extra tid för de timmarna de tar & diska alltsammans, sen tänkte jag städa avd jag brukar göra lunch tid då jag inte kunde komma åt annat än toaletter & korridor där idag.. Då slipper jag ju den städningen under dagen när ja ska iväg på kurs 🙂 Smart tänkte jag, Haha 😛

Annars så känner ja mej iaf bättre från förkylningen, så dax nu efter snart 3 månader som förkyld 😉 Dock har mitt lilla hjärta blivit förkyld & hostar som f-n så det blev inge dagis för henne idag, satsar på torsda ist & hoppas hon e piggare då 🙂

 

Nu ska jag försöka ”plugga” lite webdesign så ja kan ordna till denna sidan lite, mitt program Artisteer har gett upp hoppet & vill inte funka mer 🙁 Men de finns ju många bra sidor man kan läsa på så man kan lära sej iaf, om inte annat finns de kanske nån på FB som vill va hjälpsam med tips & så 🙂

Inväntar kvällens BB & ska bada min lilla lortgris till hund 😛 De som ska va vitt är grått 😛

 

2 kommentarer till Kvinnoskit :/

 • Susanna skriver:

  Jaha ja, jag var också på ”kurs” igår. Har just börjat med mc-körkortet. Har ju åkt hela förra sommaren med mina handledare men det har ju sina nackdelar. Jag kan inte åka någonstans utan gubben eller Pia, tänk att bara slänga sig upp på cykeln å åka till stallet istället för att ta bilen, billigare blir det också…du ser, jag är miljömedveten 😉 Jag o Hans hade egentligen velat åkt till Norge förra året men man får inte övningsköra utanför Sverige men okay då..jag fick ju som jag ville, DET BLEV NORRLAND hihi. I sommar har Hans sagt att vi ska åka till Öland och det är väl förvisso kul MEN verkar det som om han tror att jag inte får något körkort eller 🙂 :)…..
  Trist att du har sån otur jämt, jag hoppas VERKLIGEN att det vänder snart.
  Jag har varit ute på nätet och letat efter travbilder eller filmer från Glance vinnarlopp men går helt bet. Har du något tips? Sista gången han vann var på Gotland år 2000. Lite coolt tycker jag för det var på min 34-årsdag hihi.
  Kanske kan kontakta Visbytravet…banorna brukar sälja ut DVD/VHS/bilder fr loppen. Ha en bra dag och se nu till att bli FRISK!

  • Buzaan81 skriver:

   Va skoj med mc kort.. Är lite För feg för de än ja haha.. Vespa o cykel håller ja mej till 😉

   Ja det är om olika trav ställen har bilder/filmer.. Kan fråga en tjej ja vet som var med o red in honom i grund utbildning.. Av en slump möttes vi på nätet då för många år sedan där ja hade kort på Glance, o då berätta hon att hon varit med o ridit in honom.. Hon kanske kan ha något foto eller om hon vet någon som kan ha.. Alltid varit nyfiken på de ja oxå men aldrig fått Tummen ur.. Han kommer ju från glansHammar va ja förstått enligt travinfon som står på nätet.. Därav hans namn.. 🙂
   Han stod i Eskilstuna när tjejen ja vet red honom.. Sen vart han var innan han kom till Sara vet ja inte, men ja ringde ju någon gubbe när ja ville ha ägar bevis i Stc, tror de va han som ägde honom under trav tiden..

   Krama om Glance från oss 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *