Follow

Besökare

Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:

Månads Arkiv

juni 2017
M T O T F L S
« Mar   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Dagsarkiv: 15 juni, 2017

Extra Ultraljud & Förflyttning till Förlossning!

Idag blev det en ganska omtumlande dag, något jag inte räknat med när jag vaknade..

Fick tid till UL kl. 11 & där såg dom att flödet var sämre samt att fostervattnet var minskat än tidigare i veckan..

Tur var att mamma kom in till mej för när hon kom på besök fick jag besked att jag måste förflyttas ner till förlossning & sen planera in kejsarsnitt då bäbis nu inte börjar må så bra där inne. Så jag fick kortison spruta för att det ska utveckla lungorna snabbare hos vår lilla pojk som är där inne & massa prover togs.. Så imorn kl 8 är jag 3 barnsmamma så istället för att få komma hem på permis & gå på skolavslutning så får jag bli kvar här & få barn..

Nu inväntar jag att min älskling ska komma in till mej eftersom allt är planerat till möran & skulle det nu bli värre under natten så måste jag förlösas tidigare, så detta blir mitt sista inlägg på en stund..

För eftersom vår lilla pojk kommer födas i V.33+3 så hamnar vi sedan på Neonatalavdelningen & kommer få info om detta senare ikväll..

//Buzaan

Fy sjutton vilken em/natt!

Då mitt blodtryck inte gått ner något alls så fick jag idag en ny tablett mot trycket, efter ca 40min fick jag sån huvudvärk & ctg kurvan var inte alls lika bra som förut & jag blev sammandragningar så jag fick tillslut bricanyl mot detta.. Fick även åka ner till förlossningen för övervakning där några timmar men fick åka tillbaka nu för en stund sen.. Värken i nacken sitter i än så imorn ska jag få muskel avslappnande för att se om det hjälper, värmekuddar har ja haft flera st o de lindrar bara för stunden 🙁

Fredag ska jag iaf ev få åka hem en stund så jag hoppas verkligen att det blir så, vill inte missa E´s skolavslutning 🙁 //Buzaan