Follow

Besökare

Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:

Månads Arkiv

juni 2017
M T O T F L S
« Mar   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Månadsarkiv: juni 2017

Extra Ultraljud & Förflyttning till Förlossning!

Idag blev det en ganska omtumlande dag, något jag inte räknat med när jag vaknade..

Fick tid till UL kl. 11 & där såg dom att flödet var sämre samt att fostervattnet var minskat än tidigare i veckan..

Tur var att mamma kom in till mej för när hon kom på besök fick jag besked att jag måste förflyttas ner till förlossning & sen planera in kejsarsnitt då bäbis nu inte börjar må så bra där inne. Så jag fick kortison spruta för att det ska utveckla lungorna snabbare hos vår lilla pojk som är där inne & massa prover togs.. Så imorn kl 8 är jag 3 barnsmamma så istället för att få komma hem på permis & gå på skolavslutning så får jag bli kvar här & få barn..

Nu inväntar jag att min älskling ska komma in till mej eftersom allt är planerat till möran & skulle det nu bli värre under natten så måste jag förlösas tidigare, så detta blir mitt sista inlägg på en stund..

För eftersom vår lilla pojk kommer födas i V.33+3 så hamnar vi sedan på Neonatalavdelningen & kommer få info om detta senare ikväll..

//Buzaan

Fy sjutton vilken em/natt!

Då mitt blodtryck inte gått ner något alls så fick jag idag en ny tablett mot trycket, efter ca 40min fick jag sån huvudvärk & ctg kurvan var inte alls lika bra som förut & jag blev sammandragningar så jag fick tillslut bricanyl mot detta.. Fick även åka ner till förlossningen för övervakning där några timmar men fick åka tillbaka nu för en stund sen.. Värken i nacken sitter i än så imorn ska jag få muskel avslappnande för att se om det hjälper, värmekuddar har ja haft flera st o de lindrar bara för stunden 🙁

Fredag ska jag iaf ev få åka hem en stund så jag hoppas verkligen att det blir så, vill inte missa E´s skolavslutning 🙁 //Buzaan

Fortfarande Inlagd! :(

Nu har jag varit inlagd på sjukhuset i 12 dagar 🙁 Jag VILL HEM….

Blodtrycket pendlar fortfarande men håller sej inte i normalt läge alls, saknar mina älsklingar sååå mkt :,(

Har idag känt mej förkyld & har så jäkla ont i nacke & rygg, är väl denna hemska sängen man legat i för länge antar jag, ligger ju mestadels & vilar eftersom jag inte ska röra mej alltför mkt, brukar iaf försöka gå & möta barnen & älsklingen när dom varit här på besök & sen följt dom en bit när dom ska åka hem.. Men fy va jobbigt det är när dom ska åka hem, tjejerna jätte ledsna & det gör så ont att se dom gråta & det gör ont när jag inte får följa med dom hem.. Vill ju va hemma & sova i min egna säng, men det är beslutat att jag måste va kvar här tills bäbis är redo att komma ut till oss men förhoppningsvis får jag åka hem på permis på fredag när det är skolavslutning..

Har iaf gått ner en hel del sen jag kom hit, 5kg minus tror ja.. Sen är de klart att de är bra för mej att va kvar här eftersom jag inte kommer få chans att vila på samma sätt hemma..

//Buzaan

 

Sjukhus!!

Åkte in akut till Förlossningen i torsdags då jag på kvällen kände mej väldigt svullen, skakig & väldigt svullna ben, hade varit hos bm tidigare under dagen & där såg vi att ja gått upp snabbt i vikt samt att BT låg högre än vanligt, så hon ringde så jag fick en tid på specialist mödravården på fredagen, men redan på kvällen som sagt kände jag att näe nått är fel, såhär ska det inte va.. Tur var väl det, väl inne på förlossningen bestämdes att jag blir inlagd tillsvidare.. V.31+3 & jag har nu varje dag fått BT kontrollerat flera ggr, lämnat urinprov varje morgon & fått BT´s sänkande mediciner men ändå går inte trycket ner så mkt som det kanske borde..

Har nu varit här i 3 dagar & jag längtar hem till mina älskade tjejer & sambo, jag som aldrig är hemifrån eller borta från familjen såhär.. Vet inte alls hur länge jag måste ligga här heller men vila är ett måste, så tur ändå att jag packade med mina målarböcker & korsord så jag har något att göra, för långtråkigt blir det verkligen..

Snart dax för en CTG kurva för & se så bäbis mår bra där inne & kvällsfika är det snart oxå //Buzaan