Follow

Besökare

Totalt Sedan 2013-09-10 Antal Besök denna månad: Dagens Besök:

Månads Arkiv

april 2016
M T O T F L S
« mar   maj »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Månadsarkiv: april 2016

Ny vecka & nya tag!

Nu kan jag väl äntligen säga att jag & sambon klarade oss undan magsjukan för denna omgången oxå, idag är de stängningsdag på Skola/Dagis så barnen är lediga & även jag.. Har varit iväg till VC idag då jag var & tog lite nya prover inför dagens besök.. Mina sköldkörtelprover ser bra ut tyckte läkaren & tyckte väl inte att jag skulle behöva börja med Levaxin igen om inte det är så att jag känner själv att det dalar iväg.. Säkert skrivit det tidigare men jag har ju varit utan Levaxin sen Januari då min dåvarande läkare nästan var lika säker som jag på att mina värden varit svajiga pga Sömnbrist/Stress/Utmattning/Ångest därav beslutet att avsluta behandlingen med just Levaxinet. Kanske att jag annars skulle börja med låg dos igen men eftersom mina värden legat på samma resultat senaste proverna så ansåg inte min nya läkare att jag skulle behöva börja igen just nu iaf.. Men hon tog ytterligare prover för & kolla så jag inte har brist på något annat i kroppen eller vad nu min trötthet kommer ifrån.. Annars tyckte att jag kanske skulle behöva ha en ny låg dos av antidepressiva igen men de var lite om jag kände att de behövdes för min egen del.. & jag känner att jag helst vill undvika & gå igenom 2 veckor helvete igen..

Så jag får helt enkelt lära mej att handskas med stress/ångest & lära mej att ta hand om mej själv bättre, lyssna på kroppen när den säger ifrån & framförallt lära mej att vila när jag känner att jag behöver det..

Imorn är det dax för kurs igen i marknadsföring, spännande & jag missade ju tyvärr förra veckans kurs pga magsjukan men den skulle jag få gå igen nästa tillfälle som troligen blir till hösten..

Dax att ta tag i hemmet lite & städa & packa ordning väskorna inför morgondagen  🙂

Nästa fall….

Jag som trodde att sjukan nu var över & tänkte idag skicka E till skolan nu när det ändå har gått 4 dagar sen V blev sjuk & 48tim sen hon inte haft fler symtom så blev de natt till idag dax för E att få denna sjukan + att även V vaknade & spydde igen hon med.. Blev lite kaos kan jag säga så i ren panik fick ja skrika till sambon att nu fan får du komma upp & hjälpa mej.. Yrvaken som han var så förstod han ju riktigt vad han skulle göra, inte gött & vakna på de sättet liksom.. Men inte lätt för mej att springa & vara på 2 ställen samtidigt men jag hann iaf få E till toan & sätta en hink på en pall hos henne & sen in till V för & ta hand om henne för & sen gå tillbaka till E & hjälpa henne..

E har tyvärr fått den värre varianten än va V haft, stackars mammas tjej.. Varit en tuff natt/morgon för henne då det kommit från båda hållen samtidigt 🙁 Så hon har sovit hela dagen i stort sett & knappt fått i sej något då hon ej fått behålla det..

V har iaf inte spytt något mer sen i natt så hon har varit piggelin som vanligt så nån vila för mej har det inte blivit alls idag.. Tack & lov att jag har mina föräldrar & bror i närheten som kunnat hjälpa mej med handling & promenader med vovven.. För sambon jobbar denna veckan på stoppet på bruket & de har blivit ganska sena dagar för honom, så när han kommit hem har han typ ätit, duschat & lagt sej direkt..                  Än har ingen av oss fått detta iaf & jag hoppas verkligen vi slipper men risken känns ju minimal när E fick de efter så många dagar.. Hörde även att de var väldigt många fall på V´s dagis nu.. Hoppas nu verkligen att ALLA håller sej till 48tims regeln & att dom håller syskonen hemma oxå som personalen gått ut med info om så det blir ett avslut på detta eländet.

Nu är denna Mamman enormt sleten som har varit vaken sen igår morse kl halv 7 & knappt hunnit stänga ögonen innan de blivit nästa tur till toan med E, så nu hoppas jag på en lugn kommande natt med sömn & att nu denna sjukan vänder & går åt rätt håll..

Tack för mej Zzzzz

48tims regeln!!!!

Tänk om ALLA kunde denna regeln så slipper denna sjukan gå laget runt ytterligare, sent igår kväll åkte V på denna sjuka IGEN, jag som varit så noga med tvätta händerna & allt detta & tom haft henne hemma när denna sjukan gått på dagiset, förra veckan fick jag sms om att det var många fall så eftersom jag själv var hemma pga magkatarren så fick hon vara hemma hos mej istället för & gå iväg & kanske bli smittad.. Man tror ju att när helgen gått & många barn varit hemma för sjukan att de kanske är över men tyvärr skickar ju många föräldrar sina barn alldeles för tidigt tillbaka till Skola/Dagis.. Så nu har vi denna sjukan i huset IGEN, så ridningen för mej & E denna helgen blir avbokat för inte åker vi dit & riskerar att vi smittar ner andra.. Dessutom jobbar sambon hela helgen så jag hoppas innerligt att han slipper få detta.. V är iaf konstigt nog ganska pigg ändå & försöker iaf äta även om hon tyvärr inte får behålla något..

Hatar denna ovissheten om att inte veta om man ska få denna skiten eller inte, hörde från flera andra att det verkar vara den där utdragna sjukan som tar ca 4 dagar innan nästa fall får det, jippi eller inte..

Så återigen hoppas jag att inte mina läsare behövt & få denna sjukan, annars får ni krya på er..

Starta Eget Kurs!

Som vanligt har det gått ett tag sen jag bloggade senast, man glömmer liksom bort bloggen ibland, men nu ska jag försöka ta tag i detta igen för bloggen är en del av mitt liv & jag mår verkligen så mkt bättre när jag får skriva av mej lite 😀

Idag var jag & 2 av mina vänner på första kursdagen av 4, verkligen intressant & få gå denna kursen så man har lite mer ”kött på benen” tills den dagen man verkligen har bestämt sej att nu kör vi liksom..                                                                                                                                               Var en väldigt lärorik & trevlig kväll idag med Rådgivning m.m från Almi..                                                                                                                       Kursen är kostnadsfri & kommunen samarbetar med Communicare som då erbjuder denna kurs..

Annars idag har man varit på arbetsprövningen förra veckan var jag tyvärr hemma sjuk 🙁 jäkla bråkiga mage, blir så trött på detta men minsta lilla stress så blir den kaos direkt 🙁

Men nu hoppas jag att vi får vara friska & krya ett tag, trött på alla sjukor vi haft..

Dax & plocka ordning för morgondagens ”jobb” Skola/Dagis så Gonatt på er